twitter.jpg

Surftip  

Lopende Acties Schoenenwinkels is een handig overzicht van alle uitverkoop-acties en andere kortingsacties van online schoenenwinkels. 

Alleen vandaag gratis  


Morgen weer een ander programma gratis
Je hebt 24 uur de tijd om te downloaden. Daarna kun je het programma onbeperkt gratis blijven gebruiken.

Dus stel iTips.nl als startpagina in en mis nooit gratis software.

STORM horloges

STORM horloges

Het Britse horlogemerk STORM London maakt origineel en modern vormgegeven horloges. STORM heeft zowel dameshorloges als herenhorloges in het assortiment.

STORM horloges onderscheiden zich door hun moderne vormgeving van de concurrerende horlogemerken. STORM horloges hebben een futuristisch design en veel modellen beschikken over een onorthodox LED-display. De band en en horloge zelf zijn veelal gemaakt van metaal.

In het begin van de jaren 80 werd het horlogemerk STORM opgericht door Steve Sun en zijn vrouw. Beiden waren zeer geïnteresseerd in mode en werkte in de Londense modewereld. Onder de naam STORM ging het echtpaar design-horloges verkopen die door vorm en kleur tot een mode-accessoire uitgroeide die iedereen wilde hebben. En dat tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar was.

Die filosofie wordt nog steeds gehanteerd, hoewel een STORM horloge nu een stuk moderner is dan een exemplaar uit de tachtiger jaren. Storm horloges zijn een genot voor het oog, en een echte mode-accessoire voor zowel dames als heren.

STORM horloges koop je bij de beste horlogewinkels.

© 2015 - (c) www.ContentKing.biz
   
| zondag, 24. mei 2015 || Designed by: LernVid.com |